Llegir en Català: premi LletrA 2014

Hem guanyat el premi LletrA a la millor iniciativa digital de literatura catalana.

I així ho hem agraït:

En nom de l’associació Llegir en Català, formada per nou editorials independents d’arreu dels Països Catalans: Agraeixo profundament el premi Lletra per a iniciatives digitals de literatura catalana de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Fundació Prudenci Bertrana.

Aquest premi constitueix el primer reconeixement públic del nostre esforç per difondre i fomentar la lectura en llengua catalana aprofitant la tecnologia que ens permet una relació directa amb els lectors. Més enllà d’aquesta connexió, crear vincles de comunitat i de sector.

Som conscients que la creació d’una xarxa és inútil si els continguts que oferim no són percebuts com a continguts de qualitat i és per això que treballem els nostres llibres amb aquesta voluntat.

Aquest premi reforça la nostra aposta per la cooperació entre diferents empreses privades com a filosofia per assolir objectius cada cop més ambiciosos, com ara l’esforç que fem perquè les obres dels nostres autors es puguin traduir a altres llengües o buscar maneres de crear més lectors en català amb clubs de lectura virtuals.

L’emoció de rebre aquest premi només és comparable amb la il·lusió amb què fem i publiquem els nostres llibres.

 

Volem més lectors.

Volem més lectors de bona literatura.

Volem més lectors de bona literatura en català.

Moltes gràcies.

El veredicte, un elogi a les editorials independents.