Juny
Comparteix

Guanyador del Premi Llibreter 2012 amb A dalt tot està tranquil.

Més de 10 premis internacionals, entre els quals es troba el Premi IMPAC.

Traduït a més de 20 llengües a tot el món.

Gerbrand Bakker ha guanyat nombrosos premis, entre els quals trobem el Premi IMPAC, el Premi Llibreter o l’Independent Foreign Fiction Prize, i ha consolidat la seva trajectòria amb només quatre novel·les, totes traduïdes a més de vint llengües arreu del món.

Un calorós dia d’estiu del 1969, tot el poble està preparat per rebre la visita de la Reina Juliana. És una celebració inoblidable, però just quan la monarca està a punt d’entrar al cotxe per marxar, arriben la Hanne Kaan i la seva mare. La Reina, en una acció inesperada, torna enrere, acaricia la galta de la nena i ofereix la mà a l’Anna Kaan.

Anys més tard, en Jan Kaan torna a casa per arreglar algunes coses i de nou se sent aclaparat per la ràbia. Ja és hora d’arribar al fons de la qüestió. Juny segueix amb un detall fascinant i tendre la propagació del dolor en una comunitat, una família i diverses generacions.

ISBN: 978-84-16689-87-3
288 pàgines
Publicat: febrer 2019
Dimensions: 14x21 cm
Format: Rústica amb solapes
Col·lecció: Raig Verd
Col·lecció: Raigs Globulars
Gènere: Narrativa
Preu paper: 22.00 €
Preu ebook: 8.99 €

Què en diuen

En Bakker té molts talents; un estil narratiu precís, una oïda supèrbia pel diàleg, una ironia abundant, i l’habilitat de moure’s profundament sense aventurar-se en el sentimentalisme.

Amb aquesta novel·la, la més ambiciosa fins el moment i la que té més probabilitats que acabi al més alt de les llistes dels llibres més venuts, en Bakker s’assegura un lloc entre els millors escriptors vius del món.

Amb aquesta novel·la, la més ambiciosa fins el moment i la que té més probabilitats que acabi al més alt de les llistes dels llibres més venuts, en Bakker s’assegura un lloc entre els millors escriptors vius del món.

La novel·la d’en Bakker envia ecos al futur dels seus personatges, fins i tot quan el passat els persegueix. Fa una lectura esplèndida i brillant.

En Bakker torna a demostrar que és un mestre en la creació d'atmosferes [...] En Bakker és un escriptor de cap a peus.