Terra inestable
Comparteix

Guanyadora del Costa Novel Award 2021

Nominada al Women’s Prize for Fiction 2021

Els bessons Jeanie i Julius sempre han estat diferents. Als cinquanta-un anys, encara viuen amb la mare, la Dot, en la soledat del món rural. La casa de camp llogada on habiten és alhora la seva protecció i font de subsistència. Entre aquelles parets hi fan música, al jardí conreen (i de vegades maten) tot el que necessiten per sobreviure. Un foraster ho anomenaria pobresa, però, per a ells, és casa seva.

Quan la Dot mor inesperadament, els bessons s’exposen a una veritat que té un impacte de gran abast. Els membres de la comunitat local començaran a posar les coses difícils als bessons i la Jeanie es preguntarà com s’ho faran per sobreviure en un món cruel i inflexible.

Terra inestable és un retrat de la pobresa rural al segle xxi, que obliga els lectors a veure-hi més enllà d’allò que és poc convencional i a reconèixer el que ens uneix a tots: un cor que batega.

Aquesta és una història de resiliència i esperança, de sensellarisme i de dificultats, d’amor i supervivència, en la qual dues persones invisibles per a molts prenen protagonisme.

ISBN: 978-84-126394-1-4
344 pàgines
Publicat: març 2023
Dimensions: 14 x 21 cm
Format: Rústica amb solapes
Col·lecció: Les Hores
Gènere: Narrativa
Preu paper: 20.90 €

Què en diuen

«Una història bonica i poderosa sobre la vida real al camp.»