Laia Puig

Laia Puig «Sondag»

Laia Puig Garrell, nascuda al Masnou l’any 1994.

Fins avui, he tingut alguns mestres que m’han obert encara més la visió i l’amor cap al misteri que des de ben petita em tenia captivada: el que tenen els fulls blancs un cop decideixes abocar-hi l’ànima.

Al llarg de la meva infantesa he assistit a diferents acadèmies de pintura i posteriorment he cursat els estudis de Batxillerat Artístic a l’escola GEM de Mataró, i seguidament, el Grau superior d’Il.lustració a la Llotja. He caminat per un intens, tot i que encara petit, tros de vida.

Em dedico al constant autodescobriment, i l’autorealització i l’aprenentatge. Des de sempre he estat tafanera per descobrir les curiositats de la vida, la màgia que no s’explica, i l’art que no té mai final. Penso que tots som artistes a la nostra manera, i sí, jo també ho dec ser.

Encara em queda molt per recórrer i no tinc pas ganes de córrer, gaudeixo cada petit misteri, cada racó de llum, cada nit estelada, cada moment… N’aprenc, d’ells.

Però bé, una persona que il.lustra, no caldria que parlés de si mateixa, ho haurien de fer els seus dibuixos. Espero que els meus éssers us portin fins a mi i us diguin molt més del que jo us pugui escriure.