El capital, dialèctica i revolució

El capital, dialèctica i revolució

Daniel Escribano

Tigre de Paper

Comparteix

Aquesta guía de lectura vol ajudar a comprendre l’extensa obra que comporta El capital, llibre que analitza el capitalisme amb la intenció de contribuir al coneixement d’un sistema que enfonsa les seves arrels en l’explotació de les treballadores i la natura.

Creiem que el coneixement i entendre la dinàmica interna del capitalisme ens pot donar eines per combatre’l i construir una societat sense explotadors ni explotades.

La present edició ha estat seleccionada entre tantes introduccions i estudis sobre El capital editades al món pel seu objectiu didàctic a escoles de formació política per a militants. Entenem l’estudi d’El capital dins de la dinàmica revolucionaria per subvertir l’ordre establert. Esperem amb aquest llibre contribuir-hi.

Què en diuen?

«A El capital Marx es presenta com l’economista científic que analitza minuciosament el caràcter transitori de les èpoques socials i la seva identificació amb les relacions de producció […] El pes d’aquest monument de la intel·ligència humana és tal que ens ha fet oblidar freqüentment el caràcter humanista (en el millor sentit de la paraula) de les seves inquietuds. La mecànica de les relacions de producció i la seva conseqüència: la lluita de classes, oculta en certa mesura el fet objectiu que són els homes els que es mouen en l’ambient històric.» Ernesto Che Guevara

ISBN: 978-84-16855-29-2
540 pàgines
Publicat: setembre 2018
Dimensions: 13,5 x 19,5 cm
Format: Rústica amb solapes
Col·lecció: Tigre de Paper
Col·lecció: Urpes
Gènere: Assaig
Preu paper: 17.00 €